یادداشتهای من

دفترچه یادداشت یه خانم متولد اوایل دهه 50

یادداشتهای من

دفترچه یادداشت یه خانم متولد اوایل دهه 50

بدون شماره - چای ماسالا

مواد لازم برای چای ماسالا :

 میخک 6 عدد
 هل7 عدد
 چوب دارچین2 عدد
 زنجبیل2 تکه
پودر رازیانه1 قاشق غذاخوری
دانه فلفل سیاه2 عدد
آب ولرم2 پیمانه
شیر2 پیمانه
عسلبه میزان لازم


طرز تهیه چای ماسالا :
کلیه ادویه ها را به همراه زنجبیل داخل آب ریخته روی حرارت ملایم قرار داده تا حجم آب پس از تبخیر نصف شود.
سپس شیر را حرارت داده تا کمی تبخیر شود عسل را اضافه کرده و شیر و عسل را به آب اضافه کنید.


چای را اضافه کرده و به مدت 3-4 دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده و سپس صاف کرده و میل نمایید.
دقت کنید که می توانید این چای را با شکر یا نبات نیز شیرین کنید یا به صورت ساده تهیه کرده و کنار آن قند یا شکلات سرو نمایید.

چای ماسالا یک چای اصالتا هندی است که از ترکیب چای، شیر و چندین ادویه تهیه می شود. این چای مناسب برای عصرانه در روزهای سرد زمستانی و یا رفع خستگی می باشد.


منبع : سایت بیتوته

نظرات 1 + ارسال نظر
ترانه چهارشنبه 14 فروردین 1398 ساعت 07:13 http://taraaaneh.blogsky.com

مرسی که برام وقت گذاشتی و دستورش رونوشتی ! بنظر که خوشمزه میاد. چند تا از موادش رو ندارم. درست میکنم و بهت میگم چطوری شد.

قابلی نداشت . همه ادویه هاش ضروری نیست به نظرم . فلفل و دارچین و زنجبیل مهمه . خودم تا قبل اینکه این دستور رو پیدا کنم نمیدونستم رازیانه هم میشه ریخت توش

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.